2018. február 26. hétfő, Edina napja van.   |  Főoldal  
 
Keressen cikkjeink között
 
   
 
   
     
 
 
   
 
 
 
   
 
Gy.I.K.

Mi az oxigen.hu?
Az oxigen.hu egy olyan összefoglaló, kreatív portál, mely megpróbál a legszélesebb körből információkat eljuttatni látogatóinak minden, az oxigén egészségre gyakorolt kedvező hatásával kapcsolatban.

Mennyire naprakészek az itt található információk?
Szerkesztőségünk törekszik mindig a legfrissebb és legaktuálisabb információk és cikkek felkutatására és közlésére, amely az oxigénnel kapcsolatos, akár az az egészségmegőrzés, gyógyítás, fitness vagy a legújabb kutatási eredmények területén jelent is meg. Szerkesztőségünk kapcsolatot tart minden, saját tagjai informálására odafigyelő szövetséggel, szervezettel, céggel és sportegyesülettel, akiktől az eseményekről, eredményekről kapott információkat is azonnal megjelentetjük.

Miért látható kiemelten az Oxigén Oázis logó a honlapon?
Az Oxigén Oázis logó jelentősége, hogy a városi túlhajszolt élettempó mellett felfigyeljenek az emberek arra, hogy a szív, a szeretet és a levegő, amit belélegzünk szoros összefüggésben van. Ki ne emlékszik a régi filmekben felbukkanó nyugodt hegyi tájakra és az ott élő vidéki emberek nyugodt, üde hegyi-erdei levegőtől kivirult és rózsás arcára, széles mosolyára és emberszeretetére. Ezt az eltűnt emlékképet szerettük volna újjáéleszteni akkor amikor az oxigenshop.hu oldaltól kölcsönvettük az Oxigén Oázis logót azért, hogy tovább népszerűsíthessük az oxigén belélegzésének testet és lelket felüdítő, megújító hatását!

Hogyan tudok hozzájárulni az oldal aktualitásához?
Kérjük, használja a cikkbeküldés menüpontot a mozgó képek alatt. Levelezőprogramjában megnyíló levelét tetszőleges tárgyban és tartalommal, képpel is színesítve elküldheti szerkesztőségünkbe. Az Ön által javasolt cikket, amennyiben szerkesztőségünk arra alkalmasnak találja, akár rövidítve is a megfelelő tartalom alá hamarosan meg fogja jelentetni az oldalon. Az aktualitásukat elvesztő cikkek egy bizonyos időn túl törlésre kerülhetnek.

Mi van akkor, ha nem rendelkezem írói vénával és szeretnék cikket beküldeni?
Elég nekünk egy rövid néhány mondatos összefoglalás, abból is megírjuk a szöveget. Számunkra a lényeg hogy segíthessünk. Természetesen vulgáris szavakat tartalmazó szövegekkel nem is foglalkozunk.

Mi van akkor, ha nincs időm írogatni, de szeretnék cikket beküldeni?
Javasoljuk, hogy a cikkbeküldés menüpontban a megnyíló e-mail-be másolja be böngészője felső sorában megjelenő teljes útvonalat (pl. http://www.bigox.hu/gyik.php ) akkor, amikor a cikket valahol megtalálta és a böngészőjében látható módon megjelenik. (Bemásolás művelete: kijelölés, ctrl+c billentyű másol, ctrl+v billentyű beszúr.)

Mi történik téves cikkbeküldés esetén?
Szerkesztőségünk egyszer megkísérli felvenni a kapcsolatot a cikk beküldőjével levélben, hogy tisztázza a bemásolt (pl. http://www.oxigenshop.hu/oxigen_oazis.php) link elírásának okát. Amennyiben válasz nem érkezik, vagy a válasz nem kielégítő, a cikk beküldőjével a cikkel kapcsolatban további levelezést nem folytatunk.

Nem találom! Hol tudok írni a pszichológusnak és az orvosnak, hogy válaszoljon nekem!
A pszichológus és orvos közzétett válaszait, ill. cikkeket a honlap főoldalának bal oldalán a megfelelő témák között találja.
A pszichológusnak és az orvosnak aktuális kérdésével levelet küldhet úgy, hogy a honlapon a jobb oldalon elhelyezett képekre kattint. Kérjük a levél elküldésekor jelezni szíveskedjen, hogy kérdését illetve az arra adandó választ feltehetjük-e honlapunkra a megfelelő rovatba. Ennek elmulasztása esetén nem vállalunk semmilyen felelősséget arra nézve, ha személyes információi akarata ellenére megjelenésre kerülnek.
Természetesen az anonimitás megtartása érdekében a megjelenő cikkekben személyneveket nem, vagy helyettesítve általánosító személynevekkel közlünk le. Vulgáris szavakat tartalmazó szövegekkel nem is foglalkozunk.

Hol és hogyan találom meg Önöket?
Kérjük megkeresésünkre használja a cikkbeküldés menüpontot ahol e-mailben levelet küldhet a részünkre. Kérjük, adja meg személyes adatait, elérhetőségét és azt, hogy milyen ügyben keresett. Levelére mihelyt tudunk válaszolni fogunk. 
 
 
 
 
 
   
  Cikkbeküldés | Boltkatalógus | Partnereink | Oxygen Club | Videók | Honlapajánló | Médiaajánlat | Állásajánlat | Gy.I.K.